Zumba Fitness – o modalitate de exprimare

 

Zumba este mai mult decât un concept fitness, este un antrenament cardio care te binedispune, a cărui muzică te face să uiți de grijile zilnice.

 

Antrenamentul de Zumba te ajută să îți coordonezi mişcările, să te mişti mai bine şi să arzi calorii într-un mod cel puțin distractiv.

 

Când dansezi Zumba uiți că de fapt faci sport, pentru că te binedispune, îți dă încredere te ajută să dormi mai bine, te face să uiți de oglindă, iar ca bonus arzi un număr semnificativ de calorii în funcție de intensitatea mişcărilor tale, benefic pentru slăbire.

 

Nu pot promite că veți deveni dansatori profesionişti dacă participați la clasele mele, dar cu siguranță vă veți mişca mai bine şi veți avea un tonus muscular mai bun după numai câteva şedințe.

 

Atunci când te mişti pe muzică, te simți liber şi relaxat pentru că transpiri fără să oboseşti, fără să faci febră musculară. Este tipul de antrenament ale cărui mişcări se repetă doar pe ritmul muzicii, fără a număra, fără a ține evidența paşilor…muzica este cea care îți inspiră mişcările de dans.

 

Zumba e o mare petrecere; după ce vei participa la câteva clase vei înțelege că nu trebuie să ştii să dansezi, că tot ceea ce trebuie să faci este să te mişti după cum simți muzica, să zâmbeşti şi să-mi urmezi paşii.

 

Cu Zumba mişcarea devine accesibilă pentru toate nivelurile de aerobic, este potrivită pentru toate grupele de vârstă, pentru toate tipurile de oameni, fără a ține cont de înălțime, greutate, sex, preferințele muzicale…fără nicio scuză, zumba este pentru toată lumea.

 

Dacă faci ceva pozitiv, reacția corpului tău va fi pozitivă, aşa că te aştept la clasele mele pentru a ne cunoaşte şi  pentru a ne bucura de o stare generală de bine şi de un corp armonios dezvoltat pe ritmuri latino.