POVESTEA NOASTRA

Povestea noastra incepe in 2013, in vara in care doi pasionati de miscare si-au dorit sa imparta bucuria unui stil de viata sanatos si sa aduca in Rm.Valcea un concept nou in ceea ce priveste antrenamentele grup-fitness, forta si antrenamente personale.

Incepand cu anul 2020, conducerea clubului s-a schimbat, insa raman mai departe dorinta de a inspira si de a motiva comunitatea

Ne-am dorit un loc in care nevoia de socializare, relaxarea si atingerea obiectivelor fitness ale fiecaruia sa fie realizabile intr-o atmosfera motivanta, profesionala si dinamica.

Sportify a devenit in scurt timp locul de referinta al celor care inteleg importanta antrenamentelor regulate si a stilului de viata sanatos.

DESPRE NOI

Noi am simtit nevoia unui loc in care Sportul sa devina terapie, in care miscarea sa capete importanta cuvenita, iar rezultatele sa fie intotdeauna atinse. Daca inca nu ne-am cunoscut, iti vei da seama in curand ca suntem ceea ce cauti, singurul lucru care iti ramane de facut este sa te indrepti spre noi pentru a face pasul cel mare pentru tine.

Pasiunea pentru ceea ce facem se reflecta in dinamismul si interesul pe care il acordam clientilor si nevoilor lor. Aici vei gasi intotdeauna ceva nou, incercam sa te surprindem si sa te provocam constant.

Oricare este nivelul la care te afli in acest moment, indiferent de scopul pe care ti-l propui, iti vom oferi posibilitatea de a incerca o gama complexa de servicii fitness, de la antrenament de forta, clase de grup, consiliere privind nutritia si pana la antrenamente personale (1:1)

SALA DE FITNESS

În fiecare zi ai ocazia să apelezi la unul dintre instructorii noştri de fitness, pregătiţi să te ajute cu sfaturi de nutriţie şi exerciţii specifice pentru organismul tău şi nevoile tale.

CLASE DE GRUP

Programele noastre de antrenament in grup combina atmosfera de echipa si motivatia, cu experienta antrenorilor. La clase pot participa intre 15 si 25 de participanti, in functie de formatul clasei, si sunt ideale pentru cei care prefera antrenamentele in grup.

PERSONAL TRAINING

Daca va doriti sa urmati drumul corect spre cea mai buna forma in care puteti ajunge, atunci alegerea unui antrenor personal este acel “semn” pe care l—ati asteptat. Inainte de a va intreba “ce” veti face sau “cine” va fi acesta, intrebati-va „de ce” .

OFERTA NOASTRA

Alaturi de oamenii care iti vor deveni prieteni, in locul pe care il poti considera a doua casa, vei intelege ce inseamna stil de viata sanatos si cat de importanta este depasirea limitelor in conditii de siguranta.

0
Antrenori
0
Posturi de lucru
0K
De membri Sportify
0
Intrari zilnice
0
Calorii arse pe zi

TESTIMONIALE

Am evoluat si incercam sa imbunatatim serviciile, conditiile de antrenament, locatia si toate elementele care iti transforma experienta mersului la sala intr-una unica: la Sportify vei gasi nu doar antrenori gata sa iti ridice nivelul antrenamentelor tale, ci un real suport in ceea ce priveste stilul de viata sanatos cu tot ce include acesta: alimentatie, odihna, activitati fizice.

De departe cea mai dotata sala de sport din Rm. Vilcea. Foarte curat, miroase bine, muzica excelenta, antrenorii sunt pe bune si atmosfera este foarte misto. Fac evenimente prea tari, bootcampuri adevarate si ore de cycling ca nicaieri. Nu are concurenta in oras, sincer. Felicitari si mult succes!!!
Ion V., TopAdvertising
O echipa de oameni tineri,care stiu ce au de facut, te fac sa te simti bine si sa inveti stilul de viata sanatos.Viata prinde forme cu Echipa Sportify.

Client Sportify
Probabil cea mai buna sala de sport din Ramnic. Atmosfera super, antrenori profesionisti si aparate performante.
Cele mai faine ore de grup!

Andrei V.

ECHIPA NOASTRA

Sportify este locul in care  esti oricand binevenit si in care vei gasi intotdeauna cele mai bune facilitati fitness pentru  nevoile tale si obiectivele tale.

Adriana Nastasa

Personal Trainer & Aerobic Instructor

Anca Petrica

Antrenor Personal

Sonia Deaconu

Personal Trainer & Aerobic Instructor

Claudiu Ghita

Personal Trainer

Cojocari Dumitru

Personal Trainer

Ionut Gheorghe

Tehnician Maseur

Alexandra Stefan

Medic Nutritionist

Liliana Nastasie

Kineto Terapeut

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Suntem in cautare de oameni pasionati ce impart aceleasi principii ca si noi. Daca te consideri o persoana pasionata de fitness, sport si sanatate in general, contacteaza-ne si poate vom colabora in viitor!

Va rugam sa atasati un rezumat si CV-ul in email