Ultimele doua zile au fost relativ stranii pentru mine cat si pentru colegii mei. Dupa cum unii dintre voi stiti pentru ca ne-am intalnit la locul faptei, sambata si duminica seara am fost la impartit de flyere, buna voie si bineinteles, putin din conceptul nostru.
 
Zilele orasului au reprezentat mereu ceva deosebit pentru oras, cel putin asa credeam acum 5,6 ani cand frecventam sarbatorile de genul acesta. Anul acesta a fost primul dupa multi ani si sper ca nu ultimul, orasul are nevoie de asa ceva. Nu ma intelegeti gresit, articolul nu este despre eveniment in sine, nu am de gand sa spun multe despre el, singurul lucru care ma intristeaza este faptul ca nimic nu s-a schimbat.
 
Vreau sa vorbesc despre oamenii orasului, despre cateva lucruri pe care le-am invatat zilele trecute. Am fost relativ dezamagit si cand spun dezamagit, o spun cu parere de rau pentru celor care li se atribuie aceasta parere. Nu as fi crezut ca este asa de greu sa impart fylere, nu as fi crezut daca mi-ati fi spus acum 3 zile ca aproximativ 99% din populatie ignora sportul si sanatatea, ignora felul in care arata si resping absolut orice initiativa la miscare. Din marea multime am incercat sa selectam cat de cat persoanele carora le-am dat fylere, am incercat sa cautam oameni care arata bine, sportiv, frumosi, pentru ca ei sunt cei care iubesc cu adevarat sportul. Am dat gres pentru ca nu am vazut nici unul. Este trist sa observi cati oameni au nevoie de ajutor. Pentru noi, a observa defectele posturale/fizice ale persoanelor din jurul nostru a devenit un defect profesional. Stiti cum doctorii, mai specific dentistii, vad imediat dantura proasta?
 
Oare cum am putea constientiza orasul mancator de mici si bere ca au nevoie de sport sau de o alimentatie mai sanatoasa? De ce trebuie sa fie prea tarziu pentru a face o schimbare?