body_express_dec2013

Incepand cu 1 Decembrie 2013 Sportify organizeaza o noua etapa a programului "BodyExpress", un concept simplu, in care tu te vei transforma complet pe durata celor 90 de zile.

Cel mai greu pas este să iei decizia că vrei să te schimbi.

BODYEXPRESS nu îţi va îmbunătăţi doar condiţia fizică ci îţi va schimba stilul de viaţă şi îţi va transforma corpul. Vei descoperi că ai mai multă energie, că poţi face mai multe lucruri.

BODYEXPRESS nu este “o soluţie rapidă” sau “o pilula magică”. Este un program de fitness bazat pe cercetare cu rezultate garantate şi ceea ce este cel mai important, cu rezultate pe termen lung.

Programul a fost gândit astfel încât tot ce trebuie să faci este să iei decizia că vrei să îţi transformi corpul. Noi ne vom ocupa de tot ce ai nevoie pentru ca tu să obţii rezultatele pe care ţi le-ai dorit, şi totul în 90 de zile.

  • Program Fitness pentru 90 de zile, special adaptat

  • Plan de dietă pentru 90 de zile, special adaptat

  • 3 sesiuni pe săptămână de Personal Training

  • Sesiuni de măsurători şi evaluare privind evoluţia

  • Sesiune lunară de test de fitness

Cum poti intra in programul BodyExpress ? Incheie sau reinoieste un abonament VIP sau de 12 Sedinte pana la sfarsitul lunii Noiembrie si te poti inscrie in tombola de la sfarsitul lunii unde noi vom alege 3 castigatori.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe email, telefonic sau la receptia clubului Sportify.