Este foarte probabil ca unii dintre voi sa fi incercat asa ceva, fie din disperare sau din cauza reclamei foarte bine gandite a companiilor farmaceutice ce vand asa ceva. Am sa va usurez munca de cautare, iata 3 substate naturale care inhiba apetitul.

Ma Huang – singura sursa naturala de efedrina, substanta puternic stimulanta a sistemului nervos. S-a demonstrat eficienta ei in arderea grasimilor, avand mai putine efecte secundare ( cardiovasculare, etc. ) decat substantele sintetice. Planta contine de asemenea o multime de substante efedrin-like.

Guarana Kola – o xantina asemanatoare cu cofeina, ce isi are originea in planta cu acelasi nume, cu un puternic efect termogenic. Are, de asemenea, efect antistres, antioboseala. Utilizarea prelungita nu pare a avea un impact negativ asupra glandelor suprarenale si nici nu creeaza dependenta.

Ginseng Siberian – are actiuni anabolice si catabolice asupra carbohidratilor, lipidelor si proteinelor, dar si asupra tonicului adrenal, datorita proprietatilor sale de diminuare a oboselii, a stresului. Consumul duce la cresterea andrenalinei si a capacitatii organismului de a raspunde la stres.

Dupa cum vedeti,au si efecte secundare, nu recomand, nu folosesc insa pentru cei care doresc sunt mult mai bune decat cele sintetice, fabricate.

Succes !