Vă prezentam noua clasă de grup la care veți putea participa începând cu 12 martie, la Sportify : este clasa ideală care  sare în ajutorul celor care îsi doresc un antrenament complet dar neconvențional.  Stix Flow este antrenamentul care îmbină eficient exercițiul cardio, miscările izometrice, plyometrice, exercițiile  Pilates chiar si puțin dans, în doar 45 de minute care îmbunătățesc starea de spirit, tonifiază musculatura, si măresc flexibilitatea- toate acestea, pe ritmuri antrenante care te vor face să te simți ca un adevărat magician al tobelor : da , ai citit bine, dar nu este vorba de tobe, ci de bețele de tobe pe care le folosim ca echipament în cadrul exercițiilor.

 

stixflowAtât de distractiv, încât nu vei fi capabil să stai deoparte:

Stix Flow combină miscările cardio cu forța si precizia de executare a exercițiilor cu ajutorul bețelor, într-un antrenament exploziv de ardere a grăsimilor. Rutina  de lucru foarte usor de urmat, ritmul muzical care alternează intervalele de exercițiu lent cu cele de exercițiu rapid si sunetul creat de bețele folosite sunt ingredientele cheie ale acestei clase pline de energie.

Ascultă-ți corpul (la propriu) 

Sunetul creat de fiecare miscare a bețelor în ritmul muzicii,  va face din antrenamentul tău o experiență cu adevărat interesantă. Crezi că nu te vei putea coordona? Ascultând sunetul  bețelor si  bitul foarte usor de urmărit al melodiilor,  vei reusi fără niciun efort să prinzi ritmul de lucru.

Măreste rezistența fizică, îmbunătățeste funcția cerebrală si eliberează de stres:cum?

În primul rând ai parte de un antrenament sigur si eficient de  aerobic-fitness, iar în al doilea rând te vei bucura de toate beneficiile pe care le oferă bătaia cu bețele de tobe, care, potrivit numeroaselor studii, are puternic efect de ameliorare a stresului si stimulare a creierului, sincronizează emisferele cerebrale, reduce starea de durere cronică, anxietate, oboseală, creste IQ-ul la copii si tinerii adulți, scade tensiunea arterială, stimulează sistemul imunitar.

Ritmul pe care îl urmăresti pe parcursul orei de Stix Flow, pătrunde întregul creier si mobilizează structurile folosite pentru dezvoltarea abilităților motorii, coordonare, memorare, îmbunătățeste abilitățile de concentrare si păstrare a acesteia perioade mai îndelungate. (oricum, crede-mă când îți spun că nu ai nevoie de niciun studiu efectuat pe cei care cântă la tobe pentru a înțelege ce impact are folosirea celor două bețe; găndeste-te la ce senzație oferă  simpla bătaie din palme, sau datul din cap în ritmul muzicii preferate si vei înțelege la ce mă refer)

La ce să te astepți de la clasa de Stix Flow

povkwu5j0g1couh

îți prezint câteva dintre cele mai importane aspecte/beneficii pe care noua mea clasă ți le oferă, pentru ca tu să înțelegi cât de potrivit îți este acest program:

– va fi ,,dragoste la primul sunet”, întreaga atmosferă a clasei se bazează pe sunetul creat de bețe, deci tu esti cel care crează fiecare sunet si ai toată libertate de a lucra la intensitatea aleasă de tine.

– îți asculți corpul cum lucrează: niciun alt antrenament nu îți oferă feedback auditiv pe care îl oferă STIX Flow. Cu fiecare miscare/ lovire de bețe, combini un antrenament de forță, rezistență si cardio cu sunetul si miscarea, iar asta face din experiența ta de grup fitness una cu adevărat diferită.

-vei transpira: în cadrul celor 45 de minute, ajungi să efectuezi până la 15.000 de repetiții cu cele două bețe, deci vei lucra: destul. Crede-mă!

– nu trebuie să fii un muzician profesionist si nici nu vei fi înconjurat de acestia. Clasa este proiectată pentru toate nivelurile de coordonare si muzicalitate, singurul lucru pe care trebuie să îl aduci cu tine, sunt cele două brațe (în cazul în care te-ai gândit să le lasi acasa: don’t!)

– te bucuri de un trio veritabil:  ca intensitate de lucru rivalizează un antrenament de boot camp, ca eficacitate – sesiunile intense de Pilates, iar ca beneficiu cardiovascular- antrenamentele de tipul HIIT (pe intervale), dar ghici: toate astea vor fi foarte inteligent deghizate într-o experiență amuzantă si un antrenament adictiv.

-febră musculară: Stix Flow combină miscări rapide ale brațelor pentru folosirea bețelor,  cu diverse poziții si miscări de stabilitate care provoacă în permanență musculatura de suprafață dar si cea de profunzime, făcând să lucreze întregul corp

– este o adevărată sesiune de terapie prin muzică si  folosirea celor două bețe ale cărei beneficii le-ai aflat deja.

– playlist-ul de melodii nu este nici pe departe unul folosit generic la clasele aerobice; vei lucra pe tot soiul de genuri de la rock, rap la dubstep si asa mai departe.

Stix Flow înseamnă miscare, înseamnă tot ce ti-ai dorit să obții de la o clasă completă de grup fitness: rezultate, energie, siguranță, prieteni, distracție indiferent de vârstă, sex, ocupație, stil de viață, preferințe muzicale.

O nouă clasă de grup fitness, o nouă provocare, un nou nivel de antrenament… esti pregătit(ă)?

pe curând, 

health is wealth