slider_toma

Unul dintre cei mai buni antrenori personali din Romania, Raul Toma isi lanseaza cartea la Sportify.

Raul are in spate 15 ani de experienta in industria fitness-ului, la cel mai inalt nivel, crescand o data cu aceasta. Este unul dintre cei mai duri si mai respectati antrenori personali din Romania.

  • Desfasurarea evenimentului special din cadrul Clubului Sportify Rm. Valcea va debuta cu lansarea cartii incepand cu ora 11:00 , urmata de Seminarul de “Nutritie si stiinta Antrenamentului “– ora 12:00, iar in incheiere participantii vor avea parte de clase speciale de “Functional Training” – 13:00
  • Va asteptam in data de 26 Aprilie pentru a petrece cateva ore in compania unuia dintre cele mai importante nume in domeniul Fitness & Personal Training din acest moment.
    Detalii referitoare la eveniment puteti gasi la Receptia clubului, sau telefonic la numarul de telefon +40 350 409 773

In cadrul evenimentului de lansare, participantii vor beneficia de oferte speciale la preturile abonamentelor Sportify, discount-uri pentru certificarile Move-on, sesiuni intense de antrenament alaturi de Raul si de un Seminar de Nutritie si stiinta antrenamentului.

 

843773_394479703982452_187101024_o

Cine este Raul Toma ?

Este, de asemenea, centura neagra 2 Dani Hakko Ryu Ju Jutsu si maseur profesionist, maestru Reiki, licentiat in Istorie si Geografie.

Coordonator al departamentului de PT si Fitness al Move On Romania, elite trainer pentru WordClass Romania.

Autor de manuale si programe de antrenament pentru Move On Romania si WorldClass Romania.

Realizator si prezentator de emisiuni radio, colaborator al multor reviste de top si televiziuni (Prima Tv, Money Tv, Antena 1, Beau Monde, Bfresh, Ettiquette, The art of living, Plafar).

Profesor pentru cca 300 de instructori de fitness, absolventi ai scolii de fitness, alaturi de echipa Move On Romania. Presenter international si national de functional training.

De-a lungul carierei a lucrat cu diferite vedete: Andreea Marin, Dan Bittman, Gabriel Biris, Anca Serea, Alexandru Constantin, Catalin Dancu, Anca Badiu, Mihai Leu, Eugen Nicolaescu, Emilian Dolha.

Ambasador Suunto in Romania.

Cu toate aceste informatii si experienta bogata pe care o detine, Raul a scris o carte foarte utila iubitorilor de miscare, instructorilor, dar si celor care se antreneaza pentru performanta, sau tuturor celor interesati de anatomia si fiziologia corpului uman precum si de teoria antrenamentului.

 

Parteneri Eveniment

logo_top
logo_ok
abt_logo