Desi modelele si sportivii din reviste o fac sa para sa fie usor, sa fim sinceri, nu poate fi mai departe de adevar. Este greu, este nevoie de timp, și cere un grad de neclintit de disciplină. În eforturile noastre pentru a vă ajuta sa va sculptati corpul, ne-am stabilit regulile de aur pentru a obtine asta.
 
Regula # 1 – Ai o strategie cu carbohidratii.
 
Am auzit-o înainte de toate, "carbohidratii sunt inamicul." Ei bine, nu chiar. Daca reduci complet aportul de carbohidrati va va ajuta cu siguranță, in scaderea kilogramelor (și repede), dar veți fi, de asemenea, nervos, obosit și letargic. "Carbohidratii sunt esențiali pentru viața, deoarece creireul si sistemul nostru nervos le cer în mod continuu pentru a funcționa corect. Eliminarea totala a carbohidratilor va permite pentru orice muschi să fie metabolizat pentru a ne asigura cu energie ", spune antrenorul personal, dietetician și fondator al TRymFitness, Tim McComsey. Totul se reduce la utilizarea lor în mod corect, nu eliminarea completa. "Pentru a obține corpul dorit, un echilibru de carbohidrati dimineața și după antrenament este ideal", spune el.
 
Regula # 2 – Mananca mai multa grasime.
 
Da, ai citit corect. Mananca mai multa grasime. "Grasimea nu te face gras, prea multe alimente te ingrasa". Consumul de mai multa grasime in dieta ta va ajuta de fapt, reduce pofta de mancare după ce ați redus aportul de carbohidrati. "Grasimile ajuta stoparea foamei, deoarece este nevoie de mai multa munca pentru organism pentru procesare, folosire sau depozitare". Hormonii joacă de asemenea un rol, mai ales atunci când vine vorba de testosteronul ce ajuta muschii. "Grasimile sunt necesare pentru a crea și a echilibra hormonii în corpul nostru sa functioneze in mod normal."
 
Regula # 3 – Schimba fructele pentru legume.
 
Fructele sunt grozave, pline de nutrienti si antioxidanti pentru a ajuta la protejarea organismului, dar dezavantajul este că acestea sunt, de asemenea, pline de zaharuri (carbohidrati). Cum să nu pierzi toate beneficiile? Schimba fructele pentru legume. Această strategie vă va permite să păstrați nutrientii si antioxidantii, dar zahărul / carbohidrații și aportul total de calorii va fi redus. Un mar are 125 de calorii și 25 de grame de carbohidrati. Un ardei rosu mare, are 40 de calorii si 5 grame de carbohidrati. Calculati voi rezultatul.
 
Regula # 4 – Renunta la cardio pentru greutăți și circuite.
 
Vrei sa obtii un corp de model, treci la cardio. Greșit. Nu vei face mai multi muschi pe această rută. Atunci când faci cardio arzi calorii, dar pierzi stimularea oferita de greutati pentru cresterea muschilor. Mai multi mușchi inseamna mai multe calorii si grasimi arse. Este recomandat sa mergi la sala de greutati 3-4 zile pe săptămână, iar una dintre zile sa fie un stil de circuit, cu o varietate de exerciții. Dacă aveți nevoie de cardio, încercați intr-o zi, 20 de minute.
 
Regula # 5 – Renunta la alcool
 
Petrecaret, suntem? Daca esti serios in legatura cu pierderea în greutate și obținerea corpului visat ar fi bine sa luati in serios renuntarea la alcool. Alcoolul stocheaza grasimea în loc să fie folosita pentru energie. În esență, corpul tau va pune stăpânire pe digestie, până când ficatul va elimina alcoolul. Alcoolul, de asemenea, vă loveste în alte două domenii. Este diuretic, te deshidrateaza si reduce nivelul de energie. De asemenea, poate reduce testosteronul, care este esențial pentru crearea de muschi. Data viitoare când planificati o petrecere sau o noapte in oras, nu uitati aceste aspecte si renuntati la alcool.