În 2014 te antrenezi la Sportify si beneficiezi de noile pachete de abonamente: 

Pachetul Full Aerobic este cel mai nou si mai avantajos abonament pe care îl vei găsi în 2014 la Sportify. Îți oferă acces nelimitat la clasele de grup fitness din cadrul clubului si beneficiezi în plus de o sedință gratuită de personal training. Dacă antrenamentul aerobic este cel care ți se potriveste cel mai bine, profită acum de acest pachet si ai acces la clase precum: Kangoo Jumps, Indoor Cycling, Zumba, Pilates, Yoga, Aerobic, Ripp, Core Strength, X-pump, Rebound etc. Dacă doresti să alternezi participarea la clasele aerobice de grup cu antrenamentul la sala de forță, ai acum posibilitatea de a achiziționa separat ClipCard-ul 2+1 care îți oferă 3 intrări la fitness & body weights.

Pachetul VIP pentru ca statutul tău de membru  să se bucure de toate serviciile oferite de Sportify; în plus beneficiezi de două sedințe de Personal Training alături de unul dintre instructorii nostri. Te antrenezi oricând doresti, pentru că ai acces nelimitat atât la clasele noastre de grup cât si la sala de Fitness & body weight

Pachetul 12 sessions îți oferă acces  la clasele  aerobice, în limita celor 12 sedințe valabile 30 de zile calendaristice din momentul începerii.  Cu acest abonament ai posibilitatea să îți planifici programul de antrenament asa cum îți doresti, sedințele pot fi folosite după preferințele tale la oricare clasă de grup. Dacă doresti să alternezi participarea la clasele aerobice de grup cu antrenamentul la sala de forță, ai acum posibilitatea de a achiziționa separat ClipCard-ul 2+1 care îți oferă 3 intrări la fitness & body weights.

Pachetul Full Fitness este recomandat tuturor celor care doresc să se axeze în principal pe antrenamentul individual la sala de forță. Cu acest abonament beneficiezi de acces nelimitat timp de 30 de zile calendaristice, la  sala de fitness. Dacă doresti să variezi antrenamentul, poți achiziționa separat ClipCard-ul 2+1 care îți oferă 3 intrări la clasele de grup fitness.

Pachetul Morning Fitness oferă acces la sala de fitness & body weights în intervalul orar 08:00- 15:00, soluția ideală în cazul în care doresti să te antrenezi dimineața sau pe timpul zilei. Poți folosi Clip-Card-ul 2+1 fie pentru a-ți extinde opțiunile de antrenament, si beneficiezi de 3 intrări după ora 15:00 la sala de forță, sau poți folosi cele 3 extra sedințe pentru participarea la clasele de grup, în funcție de preferințele tale.

Day Pass îți oferă acces pe parcursul unei zile la toate facilitățile clubului (clase de grup, sala de forță, etc). Este valabil o singură zi si poate fi achiziționat ori de câte ori doriți. Poate reprezenta soluția ideală pentru cei care nu au stabilit încă un antrenament consecvent, sau pentru cei care vor să testeze toate serviciile clubului nostru înainte de achiziționarea unui abonament.

Pentru mai multe detalii si preturi vizitati pagina: http://sportify.ro/abonamente/