leg-finisher_main

 

Toata lumea ajunge la un moment dat in punctul in care oboseala invinge si oricat de mult vei incerca sa eviti aceasta perioada afla ca nu poti. Daca te intrebi de ce nu mai ai aceeasi energie si entuziasm ca in prima zi de sala nu trebuie sa te demoralizezi, renuntand complet la fitness.

Ca orice alt lucru din Univers si noi suntem supusii unor cicluri, unor faze si perioade ale corpului dar si ale psihicului. Este normal ca entuziasmul si energia sa scada, pentru ca fizicul tau nu va face fata la acelasi efort la infinit insa cea mai importanta si periculoasa este oboseala psihica si delasarea individului.

Ca si fizicul, psihicul are nevoie de pauze, este supus unor cicluri de evolutie, nu va functiona la capacitate maxima in continuu. Da, exista o explicatie logica pentru perioadele “moarte” din viata ta, asa ca nu te speria, totul face parte din plan. Cel mai important aspect este cum ii faci tu fata si ce decizii iei in aceasta perioada. Sigur ca, primul impuls este sa o iei mai usor, sa renunti la cateva aspecte obositoare din viata ta si sa astepti sa iti revii. Suna ok insa iti va fi si mai greu sa te reapuci de orice ai lasat in urma. Nu lasa oboseala sa invinga, continua sa faci miscare, continua ceea ce faci intr-un ritm mai lent insa nu uita de ce te-ai apucat la inceput si pastreaza-ti motivatia.

www.sportify.ro