Noul Clipcard Sportify pentru diversificarea antrenamentelor tale

 

 

De multe ori, rutina unui antrenament face ca dupa o perioada sa dispara entuziasmul minutelor dedicate acestuia, de aceea consideram ca este esential sa aducem periodic imbunatatiri serviciilor fitness pe care le oferim, astfel a aparut Clipcardul 2+1 .

 

Daca esti interesat de diversificarea antrenamentelor tale, afla ca acum acest lucru este foarte simplu: daca esti membru al clubului Sportify, beneficiezi de Clipcard-ul 2+1 la pretul de 30 lei, indiferent de tipul de abonament pe care l-ai ales.

 

Pentru a face antrenamentul mai placut si mai eficient, cu acest clipcard iti asiguri 3 intrari la orice clasa prezenta in oferta noastra, dar care nu este inclusa in abonamentul tau.

 

Spre exemplu: daca detii un  abonament morning/full fitness, poti folosi Clipcardul 2+1 pentru oricare dintre disciplinele: Spinning, Zumba, Ripp, Aerobic, Kangoo Jumps

 

 

Daca abonamentul tau iti limiteaza accesul doar pentru clasele de Kangoo Jumps, cu Clipcardul 2+1 vei putea alege intre 4 clase diferite de grup (Spinning, Zumba, Ripp, Aerobic) si te vei putea bucura inclusiv de accesul la sala de Fitness & free weights

 

De asemenea, daca esti posesor al tipului de abonament Club, vei avea ocazia de a participa la clasele de Kangoo Jumps prin achizitionarea acestui clipcard.

 

Valabilitatea Clipcardului este egala cu cea a cardului tau de membru, iar achizitionarea lui nu prelungeste valabilitatea cardului.

 

Asadar, daca antrenamentul tau vizeaza doar un anumit tip de miscare, te incurajam sa incerci noul clipcard si sa te bucuri de beneficiile antrenamentelor variate. Spor si multa distractie!