Step Aerobic

Pentru cei care nu au aflat inca de Step Aerobic, aceasta activitate reprezinta o modalitate unica de combinare a exercitiilor de Aerobic clasic insa realizarea acestora se face utilizand un step. Antrenamentul de step aerobic dureaza 55 de minute. Acesta este impartit in 3 etape. Partea de incazire, partea intensa de cardio si cea de stretching.

Antrenamentul de Step Aerobic este foarte eficient iar scopul acestuia este de a arde calorii intr-un mod placut, bucurandu-ne de ritmul melodiilor bine alese. Orele sunt intotdeauna realizate in prezenta instructorului, acesta reprezentand un bun reper in ghidarea exercitiilor ce urmeaza a fi realizate.

Step Aerobicul reprezinta o modalitate eficienta dar si placuta de a arde grasimile stocate in organism si de a crea tonus muscular.

Intr-o sesiune de step aerobic se ard pana la 500 de calorii, dar sa nu uitam, totul se realizeaza intr-un mediu placut, cu un instructor energic pregatit sa va motiveze la maxim sa faceti fata antrenamentului, acesta bucurandu-se de ritmul melodiilor alaturi de voi ! Intregul antrenament se realizeaza pe baza unei coregrafii bine puse la punct, toti participantii executand miscarile sincronizandu-se.

 

Beneficiile practicarii Step Aerobicului :

Aceasta activitate este extraordinara deoarece ajuta atat la controlul greutatii, la eliminarea toxinelor din organism cat si la tonifierea masei musculare.

Datorita activitatii fizice practicate constant, organismul declanseaza secretia substantei denumite endorfina, fapt care duce la imbunatatirea starii de spirit. Rezultatul acesteia fiind atingerea unei stari euforice, de fericire.  Se reduce riscul aparitiei bolilor de inima, se previne aparitia problemelor de tensiune, se reduce riscul aparitiei obezitatii, se reduce riscul aparitiei osteoporozei, ajuta la o mai buna socializare si inlatura comportamentele antisociale reprezentand o metoda de relaxare prin reducerea stresului, depresiei si anxietatii.

Pentru a va bucura de orele de Step Aerobic va asteptam la SPORTIFY.