inthegym

Pentru a avea corpul dorit succesul consta in cateva elemente cheie:

– Modul in care te atrenezi

– Alimentatia

– Determinarea

Desigur, nu este usor sa le combini si deseori din cauza antrenamentelor ineficiente renuntam la orice fel de efort pentru a ne schimba viata. Antrenamentele personale sunt prea scumpe, orele de grup nu contin ce cautam asadar ajungem sa ne antrenam singuri in sala de fitness, intr-un mod ineficient.

La Sportify, incepand cu 15 iulie beneficiezi de un nou program “In the Gym” accesibil pentru toti membrii. Programul consta in 4 ore zilnice de antrenament in sala de fitness, divers si plin de provocari. Alaturi de toti instructorii Sportify, vei putea sa iti alegi in ce directie mergi si o vei face intr-un mod sigur si controlat.

Intra pe www.sportify.ro/rezervari, alege-ti antrenamentul pe care il doresti si alaturi de alte 3 persoane vei beneficia de un antrenament similar cu unul personal. Atentie, nu este un antrenament personalizat precum cele din programele de Personal Training. Pe aceeasi pagina vei gasi o mica descriere a fiecarei ore incat sa alegi corect in functie de scopul tau.

Te asteptam !