Asa cum te-am obisnuit, încercăm în permanență să îmbunătățim serviciile de care să te bucuri în calitate de membru al clubului nostru.

Stim cât de important este să îți fim alături pe traseul pe care te-ai decis să pornesti în momentul în care ai devenit client Sportify.

personal training

Pentru a materializa dorința noastră de a-ți fi parteneri în planul tău de schimbare a stilului de viață, considerăm necesară crearea unui program de consiliere si analizare individuală a fiecărui membru, pentru că un program potrivit de îngrijire si menținere a corpului tău te va ajuta să fii în formă si să obții rezultatele dorite.

În calitate de membru Sportify beneficiezi de sedințe periodice de evaluare individuală a nivelului fitness.

Sedința  constă în 30 de minute în care unul dintre instructorii nostrii îți vor face o evaluare corporală si îți vor oferi sfaturi cu privire la alimentație si recomandări referitoare la programul de antrenament potrivit pentru atingerea scopului tau.

Scopul acestor sedințe este acela de a  te ajuta să îți cunosti nevoile si de a te ghida cât mai eficient în planul tău de antrenament. De asemenea, instructorii nostrii special pregătiți în acest sens îți vor crea un program personalizat în funcție de nevoile tale si îți vor fi la dispoziție pe parcursul sedințelor cu răspunsuri la întrebări.

Sedințele periodice de evaluare personală sunt diferite de sedințele de personal training, acestea din urmă având un program clar definit de la început, un program personalizat pe parcursul căruia instructorul ales de tine te va ajuta să te antrenezi pentru a obține rezultatele dorite.

DSC_0307

În timpul sedințelor de evaluare personală nu te astepta să beneficiezi de un antrenament intens la finalul căruia vei rămâne imobilizat pentru următoarele zile din cauza febrei musculare si nici de vreo rețetă minune pe care să o urmezi pentru a obține rezultatele dorite într-o perioadă de ,,x” zile. Aceste sedințe te vor ajuta să constientizezi de fapt ce lipseste sau pe ce anume trebuie să insisti mai mult pentru ca rezultatele tale să fie reale.

De asemenea, instructorul pe care îl alegi să te evalueze îți este partenerul tău de discuții, va fi persoana cea mai în măsură să îți ofere recomandări si să te ghideze, asadar îți recomandăm să fii constant în alegerea sa, nu este nici etic si nici foarte eficient ca la fiecare de fiecare dată să te analizeze o altă persoană, este ca si cum alegi să  rezolvi o  problemă de sănătate la mai mulți medici, iar acestia vor fi nevoiți să reia de fiecare data acelasi procesul.