Ne-am gandit la o formulare cat mai simpla, desi nu a fost usor avand in vedere cate poate oferi acest program, insa cea mai simpla descriere ar fi urmatoarea:

SuntVoinic este un program de antrenament si nutritie online, dedicat tuturor amatorilor de fitness ce doresc sa urmeze un program de antrenament construit pentru nevoile sale, alaturi de sfaturile, cunostiintele si monitorizarea unui antrenor de fitness.

In momentul inscrierii, in functie de preferintele si nevoile tale, vei putea alege unul din cei 5 antrenori Sportify pentru realizarea programului tau de antrenament sau dieta.

Daca nu ai nici o preferinta, nici o grija, dupa ce ne vom cunoaste, vom sti cu siguranta in ce grupa te incadrezi. Contacteaza-ne pe contact@sportify.ro si vom programa o evaluarea in cadrul clubului.

In pretul programului ai inclus:

  • monitorizare constanta de catre antrenorul dedicat programului tau pentru a ne asigura ca iti atingi si urmaresti obiectivele
  • antrenamente personalizate zilnice/saptamanale ( le vom trimite pe orice platforma doriti – email – whatsapp – hartie – etc )
  • Indrumari, sfaturi si exemple nutritionale
  • drumetii, bootcamp-uri si alte activitati in exterior
  • 1 Sedinta tehnica saptamanala
  • acces in grupurile noastre de Facebook si Whatsapp unde vom publica articole si sfaturi interesante

Pot schimba antrenorul sau tipul de antrenament?

Desi nu este recomandat daca scopul tau final este sa obtii rezultate cat mai evidente, poti schimba antrenorul si/sau antrenamentele oricand doresti, daca urmaresti diversitate si ceva mai distractiv, important este sa faci miscare, nu? :).

Atentie, in momentul in care vei face asta, va trebui sa urmaresti un program de antrenament universal, insa te poti intoarce oricand la programul tau original.

Nu sunt Sportiv, pot sa achizitionez un program de antrenament?

Bineinteles, antrenorii nostri sunt pregatiti pentru a realiza orice tip de program de antrenament. Daca suntem sinceri, este mult mai usor sa aduci rezultate unui incepator decat unui sportiv avansat, asadar, fara frica, incearca macar o luna de antrenament personalizat.