Competitia “SuntErou”

Prima competitie organizata de antrenorii Sportify si destinata oricarui iubitor de miscare si provocari sportive, incepe in luna Aprilie. 
Lansam cate un antrenament de competitie in fiecare luna si iti testam viteza, agilitatea, anduranta, forta, spiritul de echipa, dorinta de a castiga, si de a-ti depasi propriile limitele. 
Obiectivul nostru este de a te provoca sa incerci antrenamentele functionale si sa constientizezi importanta sportului in activitatea de zi cu zi, dar si pentru o sanatate mai buna. 
In cei 5 ani de activitate, experienta Sportify ne-a schimbat noua personal viata si a facut acelasi lucru pentru cei care ni s-au alaturat in aceasta perioada. Mai mult decat transformarea fizica, noi am invatat ca efortul (in orice domeniu), da rezultate si ne bucuram sa impartasim cu tine aceasta provocare!
Probele propuse iti vor permite sa executi exercitii de la nivel incepator/mediu pana la avansat, adaptate pregatirii tale fizice si vor fi afisate online cu maxim 3 zile inainte de desfasurarea
competitiei.
Participarea la aceasta competitie este Gratuita si implica inscriere la Receptia Sportify cu minim o saptamana inainte. 
Prima editie va fi in data de 26 aprilie, intre 10:00-18:00 si se va desfasura in incinta Sportify, alaturi de antrenorii tai.

Mai multe informatii aici: http://sportify.ro/sunterou/