Nu este un secret pentru nimeni ca orele de grup sunt viitorul cluburilor de fitness insa probabil multi dintre voi care nu participa la astfel de ore, se intreaba de ce ?

Sunt putine exceptii, insa raspunsul este evident: Pentru ca nu ai participat la o ora adevarata cu un instructor pregatit. Bineinteles, raspunsul se adreseaza persoanelor active din punct de vedere fitness.

Dupa cum am zis, exista exceptii. Exista bodybuilderi, powerlifteri, etc. care sunt cu adevarat pasionati de ridicatul greutatilor dar procentajul lor este foarte mic. Ca Instructor sau ca Personal Trainer vei intalni multi clienti in sala de forta, dintre care 5% stiu ce au de facut sau de ce vin acolo.

Nu trebuie sa te simti prost daca te regasesti in individul ce detesta sa mearga la sala de forta,  inseamna ca nu ai gasit ceea ce iti place cu adevarat. Daca pana acum nu ai incercat sa mergi la o ora de grup, este foarte probabil pentru ca nu s-a ivit ocazia sau orasul tau nu ti-a oferit servicii fitness de calitate.

Este adevarat, ca femeie este usor sa gasesti o ora de Zumba, Kangoo Jump sau Step Aerobic. Barbatii tind sa fie mult mai reticenti si ca urmare au aparut orele de grup unisex unde pot participa si barbatii dar si femeile. Una dintre cele mai populare clase este cea de Indoor Cycling. Pe parcurs, au aparut si clase de dezvoltare musculara precum orele de PUMP, Tonifiere, etc.

Insa nu acestea sunt motivele pentru care trebuie sa alegi orele de grup. Orele de grup creeaza depdenta pe cand sala de forta poate speria cu usurinta novicii. Spiritul de echipa,competitivitatea si instructorii te vor face sa te intorci cu placere la clasa respectiva. Probabil nu esti convins insa noi te indemnam sa incerci inainte sa judeci.

www.sportify.ro/rezervari