CONCURS! Fa-ti un “selfie” la Sportify si poti castiga un iPhone 5

Sportify Prezinta: Campionatul de  #selfieSportify ! Fa-ti o poza tare si castigi un iPhone 5 !

flyer_A5

Iti faci selfie inca de cand nici nu stiai ca se spune asa? Tu esti omul nostru! Scoate un selfie de la naftalina sau fa-ti unul cat ai zice 1, 2, 3 si incarca-l pe Facebook cu #selfiesportify

Cum participi? – Ideea de baza a campaniei este sa iti faci un selfie oriunde in interiorul Sportify, ok, nu in toaleta :), sa il postezi pe pagina ta de Facebook si nu uita sa pui hashtag-ul #selfiesportify. ATAT! 🙂 Nu trebuie sa mai faci nimicPoza ta intra automat in concurs si toata lumea o poate vedea pe pagina de concurs.

Actiunea “Selfie la Sportify” se deruleaza in intervalul 03 Februarie – 10 Martie 2015

Premium concursului consta intr-un iPhone 5 !

Infiintat in 2013, clubul de fitness si aerobic Sportify a devenit alegerea preferata pentru foarte multi valceni, atrasi de conditiile foarte bune oferite atat din punctul de vedere al dotarilor si al echipamentelor de top, cat si de atitudinea pozitiva a antrenorilor. In acest moment, Sportify este cea mai vizitata sala de sport din Ramnicu Valcea, avand peste 400 de membri platitori pe luna.

Detalii despre abonamente pe www.sportify.ro !

*Organizatorul își rezervă dreptul de a previzualiza toate pozele înscrise în concurs și de a le elimina pe cele care conțin imagini indecente, obscene, vulgare, agresive sau care instigă la violență. Astfel, pozele care se înscriu în această categorie nu vor fi afișate în pagina de concurs de pe www.sportify.ro sau Facebook. De asemenea, nu vor fi afișate pe site pozele în care apar mărci/ firme/ însemne/sigle ale unor companii naționale sau internaționale.

By |2015-02-03T10:58:58+02:00February 3rd, 2015|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Go to Top