Cu ocazia inaugurarii v-am pregatit a mica surpriza iar pentru cei pasionati de sport, ocazia nu poate fi ratata. Vom organiza o mica tombola pentru cei ce vor deveni membri in ziua inaugurarii, iar la sfarsitul zilei vom extrage cei 3 norocosi.

 

Premiul consta in participarea gratuita la programul “Boxy Express“. Programul consta in 30 de sedinte de Personal Training timp de 3 luni alaturi de Mircea Dumitrescu. Scopul acestui  program este simplu, vrem sa dovedim clientilor Sportify cat de importante sunt sedintele de Personal Training si ce pot face acestea din trupul vostru.

 

In acest program se pot inscrie doar membri clubului Sportify din ziua respectiva, inscrisi la tombola si cel mai important, persoanele dedicate si motivate pentru provocarea ce va urma. Cu toate acestea spuse, ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea anumitor persoane daca noi vom considera ca acestea nu iau in serios programul. Trebuie sa tineti cont ca, doar impreuna cu voi acest program va avea succes.

 

Tombola se va tine inainte de inchiderea clubului pe 22 iulie dupa ce toti membri se vor inscrie la program, castigatorii fiind anuntati ulterior si pe pagina noastra web cat si pe facebook.

 

Nu uitati, va asteptam pe 22 iulie la inaugurare cu surprize, cadouri si ore speciale pentru toata lumea !