slider_aniversare

In acesti doi ani de activitate ne-am luat angajamentul de a deveni parte din viata ta, de a-ti sustine stilul de viata sanatos, de a-ti incuraja rezultatele si de a-ti oferi de fiecare data serviciile de care tu ai nevoie.

Ne-am dorit ca Sportify sa fie mai mult decat o sala in care sa “tragi de fiare”. Ne-am propus sa fim locul in care sa ajungi pentru ca vrei sa te simti bine, sa socializezi, sa iti gasesti motivatia, sa iti descoperi toate beneficiile pe care sanatatea le poate aduce in viata ta.

Pentru acest lucru am incercat in permanenta sa oferim servicii profesionale, sa formam cea mai competenta echipa si sa transformam Clubul intr-un spatiu tot mai prietenos, motivant si modern.

In aceasta vara iti aducem inca o rasplata pentru ca esti alaturi de noi si vrem sa te surprindem de fiecare data cu ceva nou, potrivit nevoilor tale.

Am inteles nevoia ta de a te antrena intr-un spatiu cat mai modern, deschis si accesibil, cat mai multor tipuri de antrenament , iar pentru aceasta vom aduce un nou format salii de fitness & free weights, vom personaliza spatiul destinat anternamentelor specifice (Personal Training area, In the gym area, Trx & BoxingBag) si te vom ajuta sa iti duci antrenamentele la un alt nivel.

Ne-am propus sa fim un punct de referinta in materie de servicii Fitness oferite, sa devenim al doilea loc in care iti doresti sa te aflii atunci cand nu esti acasa .

Apreciem toate feedback-urile pe care ni le-ai oferit pana acum, cu ajutorul tau putem fi mai buni si putem raspunde nevoilor tale reale.

Nu vrem sa iti facem promisiuni, dar ne promitem noua sa ramanem cei mai buni pentru a face parte din viata ta .

 

Vom marca aniversarea celor 2 ani Sportify si finalizarea renovarilor printr-un:

 • Eveniment Open House cu acces gratuit la toate serviciile Clubului & clase speciale pe durata intregului weekend
 • Un tort aniversar
 • Un invitat special
 • O sala de fitness marita si imbunatatita (spatiu de 80mp destinat exclusiv antrenamentelor Functionale)
 • Un nou studio de Cycling
 • Vestiare imbunatatie si marite
 • Oferte speciale la abonamente si servicii

 

Perioada: 01 – 02 August ( programul va fi publicat in curand )

Locatie: Sportify Ramnicu Valcea

 

Pregatirile evenimentului aniversar vor incepe cu 5 zile inainte, pentru ca totul sa iasa asa cum ne-a propus.

In intervalul 27- 31 iulie Clubul va fi inchis.

Nu vrem ca cele 5 zile sa afecteze in vreun fel abonamentul tau, astfel ca ne-am gandit sa prelungim durata tuturor abonamentelor active din acea perioada cu inca 7 zile, si iti oferim un discount de 25% din pretul urmatorului abonament daca te afli printre membri activi in aceasta perioada.

 

 

Iti multumim ca in acesti doi ani ne-ai ajutat sa iti aratam si tie cat de multe se pot realiza acolo unde este sanatate, motivatie si incredere.

Credem intr-un stil de viata activ ca fiind cea mai sigura cale spre sanatatea ta!

 

Contact us
 • Deschis:
 • Luni – Vineri 08:00 – 22:00
  Sambata – Duminica: 08:00 – 14:00
 • Adresa
 • Calea lui Traian nr.68
 • Ramnicu Valcea, Valcea