[vc_row row_content_width=”grid” enable_grid_lines=”” disable_background_image=”” simple_background_image=”6379″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2013

Povestea noastra incepe in 2013, in vara in care doi pasionati de miscare si-au dorit sa imparta bucuria unui stil de viata sanatos si sa aduca in Rm.Valcea un concept nou in ceea ce priveste antrenamentele grup-fitness, forta si antrenamente personale.

Ne-am dorit un loc in care nevoia de socializare, relaxarea si atingerea obiectivelor fitness ale fiecaruia sa fie realizabile intr-o atmosfera motivanta, profesionala si dinamica.

Sportify a devenit in scurt timp locul de referinta al celor care inteleg importanta antrenamentelor regulate si a stilului de viata sanatos.

Prezentare sala 2013[/vc_column_text][vc_column_text]

2013

Pasiunea pentru ceea ce facem se reflecta in dinamismul si interesul pe care il acordam clientilor si nevoilor lor. Aici vei gasi intotdeauna ceva nou, incercam sa te surprindem si sa te provocam constant.

Prima clasa de Schwinn Cycling[/vc_column_text][vc_column_text]

2014

Alaturi de oamenii care iti vor deveni prieteni, in locul pe care il poti considera a doua casa, vei intelege ce inseamna stil de viata sanatos si cat de importanta este depasirea limitelor in conditii de siguranta.

Prima editie a festivalului de FITNESS Rm Valcea by SPORTIFY

[/vc_column_text][vc_column_text]

2019

Am evoluat si incercam sa imbunatatim serviciile, conditiile de antrenament, locatia si toate elementele care iti transforma experienta mersului la sala intr-una unica: la Sportify vei gasi nu doar antrenori gata sa iti ridice nivelul antrenamentelor tale, ci un real suport in ceea ce priveste stilul de viata sanatos cu tot ce include acesta: alimentatie, odihna, activitati fizice. Sportify iti pune la dispozitie clase de grup atestate international precum si o serie de programe concepute special pentru ca tu sa te poti bucura de rezultate, diversitate si complexitate in adevaratul sens al cuvantului.

Prezentare sala 2019[/vc_column_text][vc_column_text]

2019

Sportify este locul in care  esti oricand binevenit si in care vei gasi intotdeauna cele mai bune facilitati fitness pentru  nevoile tale si obiectivele tale.

Claudiu Ghita prezinta clasa “ThePump”

 

Sonia Deaconu prezinta clasa de Step Aerobic[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2013

Noi am simtit nevoia unui loc in care Sportul sa devina terapie, in care miscarea sa capete importanta cuvenita, iar rezultatele sa fie intotdeauna atinse. Daca inca nu ne-am cunoscut, iti vei da seama in curand ca suntem ceea ce cauti, singurul lucru care iti ramane de facut este sa te indrepti spre noi pentru a face pasul cel mare pentru tine.

Prima aparitie publica[/vc_column_text][vc_column_text]

2014

Oricare este nivelul la care te afli in acest moment, indiferent de scopul pe care ti-l propui, iti vom oferi posibilitatea de a incerca o gama complexa de servicii fitness, de la antrenament de forta, clase de grup, consiliere privind nutritia si pana la antrenamente personale (1:1)

Evenimente OPEL & Jojo ( Catalina Grama ) [/vc_column_text][vc_column_text]

2016

CE NE FACE SPECIALI ?

 • Pasiunea. Determinarea. Seriozitatea. Dorinta de a evolua si de a satisface nevoile clientilor nostri.
 • Ne propunem sa iti imbunatatim stilul de viata pentru tine si impreuna cu tine!
 • Incercam sa cream dintr-un mediu dedicat activitatii sportive, un mediu de socializare, un loc in care vei simti nevoia sa fii atunci cand nu esti acasa sau la job.
 • Ne mandrim cu o echipa entuziasmata si energica, gata sa te cunoasca si sa te ajute sa iti atingi scopul intr-o atmosfera cat mai degajata si inedita.

A doua editie de Fitness Festival 2016[/vc_column_text][vc_column_text]

2019

CE OFERIM ?

 • Oferim Garantia banilor inapoi dupa primele 30 de zile
 • Iti aducem un spatiu modern, adecvat activitatilor sportive si dotat profesional;
 • Oferim antrenamente de grup pe nivele de dificultate special concepute pentru ca tu sa te bucuri de varietate si rezultate
 • Oferim clase de grup la cele mai ridicate standarde, alaturi de instructori pregatiti constant de cele mai mari nume din lumea fitness-ului in cadrul celor mai importante scoli de profil;
 • Oferim sfaturi si informatii gratuite in ceea ce priveste stilul de viata echilibrat si motivatia de a reusi;
 • Iti aducem posibilitatea antrenamentelor la un alt nivel, alaturi de un antrenor personal pe care ti-l vei alege si care te va inspira in atingerea scopului tau;
 • Oferim lunar evaluari gratuite, specializate privind nivelul fitness pentru ca tu sa iti poti urmari constant evolutia.
 • Oferim o gama variata de abonamente care sa satisfaca si nevoile celor mai ocupati dintre voi;
 • Oferim reduceri si bonusuri clientilor nostri;
 • Iti aducem periodic activitati in cadrul si in afara clubului menite sa creasca nivelul de motivatie si interactiune al membrilor;
 • Oferim spatii dedicate activitatilor precum: indoor cycling, aerobic, mind&body, functional training,etc
 • Participari gratuite la antrenamente pentru clientii noi si pe baza invitatiilor

Primul antrenor GOLD din cadrul clublui[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]