[vc_row enable_grid_lines=””][vc_column][vc_column_text]

Regulament de ordine interioară

 

Respectarea regulamentului de ordine interioară este obligatorie pentru toţi clienții Clubului. Vă rugăm să citiți cu atenție prezentul regulament şi instrucțiunile afişate periodic de administrația Clubului.

 

Prin plata abonamentului, Dvs. vă angajaţi să respectați cu stricteţe dispoziţiile Clubului şi ale instructorilor săi.

 

Client al Clubului poate deveni orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani, în urma completării si semnării formularului de inscriere şi a achitării costului serviciilor. In cazul persoanelor minore cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani este necesar acordul scris al tutorelui lor legal prin semnarea formularului de înscriere. Nu este permis accesul în Sala de Fitness persoanelor care au mai puțin de 16 ani fără atenta supraveghere a antrenorului personal (ale cărui servicii se achită separat).

 

Clubul Sportify este deschis pentru Dvs. zilnic de Luni până Vineri între orele: 08:00-22:00; Sâmbăta și Duminica între orele: 08:00-14:00. Orice modificare a programului va fi afișată în loc vizibil la intrarea în Club.

 

Accesul în Clubul de Fitness Sportify se face pe baza unui abonament lunar, nominal (ce nu poate fi transmis altor persoane), eliberat în urma achitării serviciilor contractate și prezentării unui act de identitate. Clientul are obligația să prezinte abonamentul la intrarea în incinta Clubului și să se înregistreze în mod obligatoriu la Recepţie. În cazul în care Clientul nu poate prezenta la intrare abonamentul (uitat/pierdut), accesul îi este permis prin prezentarea actului de identitate al acestuia. Clientul predă la Recepție abonamentul și îl recuperează, la plecarea din Club, în schimbul remiterii cheiței de la dulap.

 

La finalul antrenamentului, Clientul este obligat să elibereze dulapul de lucrurile sale personale şi să returneze cheia de la dulap la Recepţie. În caz de pierdere (sau deteriorare) a cheii de la dulap sau în cazul deteriorării unui alt bun inventar (oglinzi, mingi, cabine dus, etc.) al Clubului, Clientul este obligat să compenseze dublu paguba cauzată conform valorii bunului respectiv.

 

Clubul nu işi asumă răspunderea pentru lucrurile lăsate sau pierdute de Client în incintă şi/sau pentru accidentele/incidentele din parcarea Clubului.

 

Plata serviciilor se poate realiza numerar sau cu cardul, la Recepţie. După încasarea banilor, rambursarea acestora nu este posibilă. Vă rugăm să contractați serviciile Clubului numai după luarea în considerație a tuturor aspectelor implicate, pentru a evita orice complicații ulterioare.

 

Atenție! La clasele desfășurate în studiourile de Aerobic sau Cycling, intrarea nu este permisă după începerea orei de curs! La antrenamentele efectuate în Sala de Fitness, intrarea după efectuarea exerciţiilor de încălzire se face pe răspunderea Clientului.

 

Antrenamentele de grup au loc numai în intervalul orar stabilit. La antrenamentele de grup numărul participanţilor poate fi limitat în funcție de capacitatea sălii și a materialelor cu care se lucrează. Intrarea se face în acest caz pe bază de programare anterioară, online, telefonic sau la Recepție, cu cel mult 24 de ore. 

 

Vă rugăm să vă adresați personalului clubului pentru orice doleante.

 

Intrarea în sălile de antrenament este admisă numai în echipament sportiv (îmbrăcăminte şi încălţăminte de interior perfect curate). Este interzis accesul în sală şi efectuarea antrenamentului la bustul gol (în cazul bărbaților) şi cu îmbrăcăminte indecentă (în cazul femeilor). De asemenea, recomandăm acoperirea acelor părţi ale corpului ce se ating de echipamentul sportiv precum și folosirea unui prosop pentru acoperirea echipamentelor sport pe care urmează să le folosiți (saltea, șa de bicicletă, etc.). Recomandăm în mod expres să se poarte șlapi la dușuri. Clubul are dreptul să refuze accesul Clientului în spatiul Clubului cu îmbrăcăminte sau/şi încălţăminte necorespunzătoare.

 

Clientul va primi recomandări de la personalul Clubului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Utilizarea echipamentului de fitness este permisă numai în urma instructajului exercitat de către antrenor. Sunteţi obligat să utilizaţi cu grijă echipamentul sportiv şi în mod adecvat, în caz contrar vă asumaţi răspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni în urma folosirii necorespunzătoare.

 

La prima frecventare a Clubului, Clientul trebuie să participe la ședintele de initiere şi să ţină cont în permanenţă de recomandările primite din partea instructorilor si de instructiunile de folosire a aparatelor, afisate in zona in care sunt amplasate aparatele(acolo unde este cazul). Dacă efectuati pentru prima dată un antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi şi necunoscute sunteţi rugat(ă) să vă consultaţi cu personalul Clubului. La finele antrenamentului, Clientul va pune materialele sportive folosite la locul iniţial și în starea cuvenită.

 

Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați următoarele instrucțiuni cu privire la folosirea aparatelor:

 

Fixati aparatul după indicațiile antrenorului în funcție de dimensiunea individuală a corpului, lungimea brațelor și a picioarelor!

 

Alegeti o greutate care v-a fost indicata in prealabil (Clubul recomanda maxim 32 kg!) (ATENTIE! Daca greutatea este prea mare, există riscul de accidentare)!

 

Fixati unghiul dvs. individual și limitările individuale!

 

Folositi suporții pentru sprijin!

 

Executați exercitiile selectate la indicațiile antrenorului.

 

Când se fac exerciții pe aparate, atentie la manipularea părtilor mobile, cum ar fi brațele de acționare, părțile pe role și cele de fixare.

 

ATENTIE!

 

Nu folosiți accesorii care nu au fost recomandate de producator!

Nu introduceți și nu așezați pe aparate obiecte străine, nu interveniți la aparate în timpul funcționării acestora.

Nu purtați haine largi când faceți exerciții pe aparate.

Nu folosiți aparatele dacă acestea prezintă defecțiuni.

 

În cazul în care aveți stări de rau, dureri de torace, amețeli sau insuficiență respiratorie în timpul antrenamentului, întrerupeți antrenamentul imediat și consultati un medic. Personalul Clubului nu are pregătire medicală!

 

Nerespectarea manipulării indicate poate duce la accidentări serioase. Utilizarea aparatelor se face pe propria răspundere.

 

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele accidente în timpul antrenamentelor, în caz de utilizare necorespunzătoare.

 

Clubul nu îşi asumă răspunderea pentru starea sănătăţii Clientului şi eventuale traumatisme în urmatoarele cazuri:

 

încălcarea regulilor de frecventare a Clubului;

 

Clientul se antrenează fara a respecta regulile de folosire a aparatelor si/sau recomandarile personalului Clubului;

 

Clientul se antrenează fără a respecta recomandările medicale;

 

în cazul producerii de accidente din vina Clientului sau ca rezultat al acţiunilor necorespunzatoare ale unor terţe persoane.

 

Doar personalul Centrului are acces la aparatele audiovizuale, de sonorizare şi climatizare. Clientul poate solicita personalului Clubului actionarea aparatelor mai sus mentionate.

 

Clientul este obligat să menţină curăţenia în toate zonele Clubului şi să respecte regulile moralei publice pe întreaga perioadă de aflare în Club (să se poarte cuviincios, să nu folosească în limbajul său injurii, să nu incomodeze prin atitudinea sa pe cei din jur, etc.)

 

Clientul este obligat să părăsească spațiul Clubului nu mai târziu de ora stabilită pentru închidere.

 

În timpul desfăşurării măsurilor de reparatii și de igienizare, Clubul este în drept de a limita zona destinată antrenamentelor. Clubul este în drept să închidă unele zone în timpul desfăşurării altor măsuri şi/sau reparaţiilor, lucrărilor de profilaxie. Această situaţie se face cunoscută din timp Clientilor prin intermediul avizelor amplasate în incinta Clubul, cu minim 24 de ore înainte de efectuarea acestor măsuri.

 

Beneficiarul este de acord cu efectuarea înregistrărilor video pentru supravegherea activității. Clubul nu asigură vizionarea antrenamentelor la TV. Clubul își rezervă dreptul de a fotografia și inregistra video in scop promotional. Este interzisă filmarea şi fotografierea fără autorizaţia scrisă a administraţiei Clubului. Utilizarea din proprie iniţiativă a aparatelor de sonorizare sau a altor aparate ale Centrului este strict interzisă.

 

Clubul vă recomandă să efectuați un examen medical înainte de a începe antrenamentele. În mod evident, sunteți responsabil pentru starea dvs de sanatate si vă asumați orice risc privind sănătatea dvs pe perioada abonamentului.

 

Clientul îsi asumă răspunderea în cazul încălcării ordinii publice în spatiul Clubului. Pentru siguranța membrilor şi a personalului, este interzisă în mod categoric posesia armelor albe, de foc, cu gaze. Distribuirea şi folosirea băuturilor alcoolice, narcoticelor şi fumatul în incinta Centrului sunt interzise în mod categoric.

 

În incinta Clubului este interzis:

accesul persoanelor sub influenţa alcoolului sau a drogurilor;

accesul persoanelor cu aspect respingător sau în haine murdare;

accesul cu animale;

accesul persoanelor cu boli infecţioase sau boli de piele;

accesul persoanelor care nu deţin încălţăminte și/sau îmbrăcăminte de schimb adecvată;

fumatul;

consumul de produse alimentare cu excepția suplimentelor alimentare.

reglarea în mod neautorizat a oricărui utilaj tehnico-ingineresc;

plasarea de avizuri, materiale de reclame, efectuarea de investigaţii şi răspândirea de mărfuri in incinta Clubului fără autorizaţia scrisa a acestuia;

incomodarea altor vizitatori ai Clubului.

 

Alte Clauze:

Clubul poate aduce modificări Regulamentului de Ordine Interioară, orarului antrenamentelor, să schimbe antrenorii, și alte modificări cu privire la servicii, cu informarea obligatorie a Clientului şi semnarea unei anexe la prezentul contract.

 

Clubul poate schimba în mod unilateral costul serviciilor.

 

Pentru antrenamentele personale este necesar să vă programaţi şi să plătiţi acest serviciu la Recepţie. Pentru început veţi fi supus unui test fitness, în baza căruia antrenorul Dvs. personal vă va completa o fișă şi vă va recomanda un program de antrenament personalizat. Sunteţi rugat(ă) să nu întrerupeţi antrenorul în timpul efectuării antrenamentelor individuale cu alţi clienți ai Clubului.

 

In cazul pierderii sau ruperii cardului de abonament clientul este obligat sa anunte receptia Clubului si sa achite o taxa de 10 de ron in schimbul unui nou card.

 

Clubul de Fitness Sportify și Clientul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale și a conditiilor contractuale și nu vor înstrăina sau furniza aceste date către terti sub nicio formă.

 

Clubul își rezervă dreptul de a anula abonamentul Clienților, în cazul nerespectării acestor clauze din Regulament, fără a restitui acestora contravaloarea abonamentului achitat. De asemenea Clubul nu restituie contravaloarea abonamentului în cazul în care clientul nu mai poate efectua antrenamente din diverse motive (inclusiv medicale)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]