Exercitiile izometrice fac parte din categoria antrenamentelor rapide de tonifiere musculara si se bazeaza pe arderea grasimilor prin mentinerea muschiului intr-o pozitie fixa timp indelungat.
Acest tip de antrenament se realizeaza cu propria greutate, iar in timpul executiei, muschiul nu isi modifica lungimea, insa tensiunea creata la nivelul sau ajuta la cresterea fortei, a rezistentei, favorizeaza arderea tesutului adipos si ajuta la tonifiere.

DESPRE:

Luna August este despre cei mai rezistenti qvadricepsi si picioare tonifiate.
*Genuflexiunea izometrica se va executa cu spatele lipit de perete, genunchii flexati la 90 de grade pe latimea umerilor, talpile pe sol iar bratele intinse in fata sau pe lang corp. In aceasta pozitie te provocam sa stai cat mai mult timp pentru a castiga acest challenge.
*Castigatori vor fi desemnati primii trei participanti care raman in aceasta pozitie un timp cat mai indelungat (minim 45 sec)

PREMII:

Locul 1 – Pachet de 5 sedinte PT alaturi de Sonia (gazda challenge-ului din aceasta luna)
Locul 2 – 8 sedinte Full Fitness + O evaluare si Program de antrenament Personalizat (pe zile/grupe musculare in functie de obiectivul tau)
Locul 3 – 8 sedinte Full Fitness

CAND?

Pune piciorul….in izometrie si vino in oricare din zilele de 11, 14, 21 sau 23 August la ora 09:00 si ora 17:00 pentru a-ti stabili noi recorduri personale, distreaza-te si ia-ne premiile puse in joc!
*Inscrierile pentru challenge se pot face la Receptie, sau la fata locului in zilele in care este programata proba.
*Castigatorii vor fi anuntati in data de 24 August- pe facebook si website