Despre challenge:

Incepand cu 19 Iunie 2017 iti lansam provocarea  „Max Squat Competition”.

Ce trebuie sa faci? 

Cat mai multe genuflexiuni corecte cu o bara incarcata cu echivalentul greutatii corporale (in cazul barbatilor) si jumatate din greutatea corporala (in cazul femeilor)

Te asteptam in perioada 19-23 iunie pentru a-ti testa forta si limitele!

  1. Locul I: Un abonament VIP in cadrul clubului Sportify + Diploma
  2. Locul II: Un abonament Full Fitness in cadrul clubului Sportify + Diploma
  3. Locul III: Un abonament 8 Sedinte Fitness in cadrul clubului Sportify + Diploma
  4. Locul IV: Diploma + Tricou Sportify

Regulament:

-Fiecare concurent va fi cantarit de catre un antrenor pentru a incarca bara cu echivalentul greutatii corporale. Pentru categoria de femei bara se va incarca cu jumatate din kilogramele lor (ex:participanta 50 kg va face cu 25 kg sau in situatia in care nu se poate incarca bara cu exact 25 kg se va incarca cu greutatea cea mai apropiata de aceasta).

– Cel care efectueaza cele mai multe repetari corecte va castiga. De asemenea mentinerea barii in pozitia de relaxare a miscarii si anume in pozitia de start cu picioarele intinse mai mult de 5 secunde se va considera abandon si ca urmare va anula toate repetarile efectuate inainte. Proba se va efectua doar sub indurmarea unui antrenor care va asista si arbitra participantul(a). In situatia in care nu se va putea pune pe bara exact greutatea participantului, se va cauta incarcarea barii cu greutatea maxima cea mai apropiata de greutatea acestuia. Punctajul se  acorda in functie de numarul de repetari efectuate dupa exemplul (1 repetare=1 punct ).

Participantii la competitie vor avea acces gratuit in sala de fitness in ziua in care efectueaza proba.

May the squat be with you!