Claudiu Ghita
Claudiu GhitaPersonal Trainer & Group Instructor
Povestea mea incepeacum 12 ani, cand am intrat pentru prima data intr-o sala de forta. In scurt timp sportul a devenit un stil de viata pt mine si mi-am dat seama ca vreau sa impartasesc si altora aceasta pasiune. Alaturi de mine vei deveni constient de capacitatile tale fizice,iti vei depasi limitele si iti vei atinge obiective lepropuse, prin diferite tehnici: antrenamente de forta, hipertrofie, antrenamente functionale, corectare posturala.
Cojocari Dumitru
Cojocari DumitruPersonal Trainer
Scopul meu este sa cream impreuna un antrenament complex bazat pe stilul de viata si conditia fizica a fiecarui client in parte, sa ne focusam acolo unde exista loc de mai bine. Ma axez pe exercitiile functionale, posturale si biomecanice prin care vom obtine imbunatatirea mobilitatii si definirii musculare.Desigur alimentatia este motorul cel mai important dar schimbarea vine doar prin disciplina.
Anca Petrica
Anca PetricaAntrenor Personal
Anca este cel mai recent antrenor Sportify.

“Prioritatatea mea esti tu! Ma voi conecentra in timpul antrenamentelor pe imbunatatirea rezistentei cardio-respiratorii, a fortei musculare si a flexibilitatii corpului tau. Iesi din rutina si hai sa ne antrenam impreuna!

Sonia Deaconu
Sonia DeaconuPersonal Trainer & Aerobic Instructor
Sonia este un antrenor specializat pe antrenamente de tip aerobic, HIIT si functional training. Lucreaza la Sportify de peste 4 ani si este unul dintre cei mai apreciati antrenori din cadrul clubului.
Adriana Nastasa
Adriana NastasaPersonal Trainer & Aerobic Instructor
Sunt antrenor sportify și instructor de indoor cycling.
A fi antrenor nu este doar un job, este o oportunitate de a ajuta oamenii sa și schimbe stilul de viata, sa și atingă obiectivele și sa și descopere latura competitiva. Antrenamentele pe care ți le propun sunt antrenamente funcționale, care te vor scoate din zona de confort și te vor face sa dezvolți abilități pe care încă nu știi ca le ai
Roxana Dumitrescu
Roxana DumitrescuYoga Teacher
Numele meu este Roxana , sunt practicant si instructor Yoga si pasionata de tot ceea ce presupune un stil de viata activ si sanatos.
Domeniul Yoga si conexiunile acestuia ma intereseaza intr-un mod special, iar in acest sens am ales sa il aprofundez teoretic si practic in India, unde calatoresc periodic pentru perfectionare.
Ionut Gheorghe
Ionut GheorgheTehnician Maseur
El este Ionut. Tehnician Maseur cu 4 module si atestari de la Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice !

Ionut te asteapta zilnic la Sportify pentru o sedinta de masaj, conform nevoilor tale.

Alexandra Stefan
Alexandra StefanMedic Nutritionist
Absolventa a “Universității de Medicina si Farmacie din Targu Mures “ facultatea de Medicina
Master: Universitate de medicina si farmacie Targu Mures-Nutritie clinica si comunitara
Specialist in Nutritie si boli metabolice
Liliana Nastasie
Liliana NastasieKineto Terapeut
Liliana Tanasie, specializata in Kinetoterapie si educatie fizica si sport in cadrul FEFS Craiova te asteapta la Sportify si te va ajuta sa iti imbunatatesti stilul de viata printr-o postura corecta si sanatoasa.

Our Reception

Ramona Urucu
Ramona UrucuSales Representative
Andreea Cazacu
Andreea CazacuReceptionera