Claudiu Ghita
Claudiu GhitaPersonal Trainer & Group Instructor
Povestea mea incepeacum 12 ani, cand am intrat pentru prima data intr-o sala de forta. In scurt timp sportul a devenit un stil de viata pt mine si mi-am dat seama ca vreau sa impartasesc si altora aceasta pasiune. Alaturi de mine vei deveni constient de capacitatile tale fizice,iti vei depasi limitele si iti vei atinge obiective lepropuse, prin diferite tehnici: antrenamente de forta, hipertrofie, antrenamente functionale, corectare posturala.
Anca Petrica
Anca PetricaAntrenor Personal
Anca este cel mai recent antrenor Sportify.

“Prioritatatea mea esti tu! Ma voi conecentra in timpul antrenamentelor pe imbunatatirea rezistentei cardio-respiratorii, a fortei musculare si a flexibilitatii corpului tau. Iesi din rutina si hai sa ne antrenam impreuna!

Sonia Deaconu
Sonia DeaconuPersonal Trainer & Aerobic Instructor
Sonia este un antrenor specializat pe antrenamente de tip aerobic, HIIT si functional training. Lucreaza la Sportify de peste 4 ani si este unul dintre cei mai apreciati antrenori din cadrul clubului.
Adriana Nastasa
Adriana NastasaPersonal Trainer & Aerobic Instructor
Sunt antrenor sportify și instructor de indoor cycling.
A fi antrenor nu este doar un job, este o oportunitate de a ajuta oamenii sa și schimbe stilul de viata, sa și atingă obiectivele și sa și descopere latura competitiva. Antrenamentele pe care ți le propun sunt antrenamente funcționale, care te vor scoate din zona de confort și te vor face sa dezvolți abilități pe care încă nu știi ca le ai