slider_bodyx_summer_2014

Incepand cu 16 Aprilie la Sportify ofertele devin de nerefuzat !

BODYEXPRESS – 90 ZILE

Ultima zi pentru ofertele de reinnoire este 15 Aprilie inclusiv. Incepand cu 16, Sportify va pune la dispozitie noul program de 90 de zile BodyExpress pentru cei care vor un corp de invidiat pe tot parcursul verii.

Nu rata oferta si castiga cel mai tonificat corp de pe plaja ! Cu totii ne dorim un corp de invidiat si sanatos atunci cand vom merge la mare, pe plaja sau la piscina. Sportify are solutia pentru dieta ta de vara ! Inscrie-te in noul program BodyExpress de 90 de zile si vei avea un corp de invidiat pe tot parcursul verii.

Programul consta intr-un pachet de 90 de zile de Abonament VIP ce include 4 sedinte de Personal Training si un plan de dieta personalizat pentru tine !

Contacteaza-ne pe contact@sportify.ro sau la receptia clubului şi unul dintre experţii noştri te va contacta pentru mai multe detalii! Spune-ne de ce ai nevoie pentru corpul mult visat şi noi îţi oferim un pachet personalizat pentru a te ajuta să-ţi atingi scopul!

PERSONAL TRAINING

A doua oferta ce va fi introdusa pe 16 Aprilie este o noua lista de preturi pentru pachetele de Personal Training. Acum vei avea posibilitatea de a achizitiona urmatoarele pachete:

1 sedinta (50 Lei), 5 sedinte (150 Lei), 10 sedinte (250 Lei), 20 sedinte (500 Lei). De asemenea, se pot crea pachete personalizate pentru a va ajuta sa va folositi resursele intr-un mod eficient.